dr. Sávay Sándor

Bejelentkezés

Bejelentkezés a +36-1-467-5030 -as telefonszámon minden nap 7:45-20:00 között lehetséges!

Foglaljon időpontot Dr. Sávay Sándor nőgyógyászati magánrendelésére:


Foglaljon időpontot másik nőgyógyászhoz:


Dr. Sávay Sándor nőgyógyász

1989-ben fejeztem be általános orvosi tanulmányaimat a szegedi SZOTE orvosi karán, majd ezt követően a SZOTE Női Klinikáján dolgoztam.

1997-től klinikai tanársegédként lehetőségem nyílott, hogy az Amerikai Egyesült Államokban posztgraduális képzésen vehessek részt a National Institute of Healh,a világ legnyobb kutatóintézetében, ahol majom modelleken vizsgáltuk a polycystás ovarium syndroma metforminnal való kezelésének lehetőségeit, valamint az insulin like groth factor hormonális hatásait.

1998-2000 Az előző képzés mellett a Walter Reed Army Isntitute of Research felkérésére, liposzómába zárt művér kifejlesztésének a kísérleteiben vettem részt.

2000-2004 Kollégáimmal megalapítottuk a Vaccine and Immunology Research Institute nevű biotechnológiai céget, melynek keretén belül a komplement rendszer blokkolására szolgáló fehérjék kifejlesztésén dolgoztunk, amiknek fontos szerepe van a szervtranszplantációban, kemoterápiák mellékhatásának megoldásában, meddőségben többek között.

2005-jelen Visszatértem Magyaroszágra, ahol az általános nőgyógyászat mellett a meddőségre, annak kezelésére, IVF kezelések végzésére fordítottam legfőképpen figyelmemet.

Jelen világunkban, életterünkben láthatóan megváltoztak az életmódbeli viszonyok, melynek szemmel látható jelei tapasztalhatóak vliágszerte az egyre több termékenységgel kapcsolatos problémák számának emelkedésében is. Ennek tükrében egy nagyon összetett problémával állunk szemben, ezért a valós okok, folyamatok, melyek ezekben szerepet játszhatnak feltérképezése egy sokkal kompexebb feledat, mint ahogy ez először látszik. Talán ennek bonyolultsága miatt fordultam a meddőség kezelésének lehetőségei felé, hogy tapasztalataimat megosszam a gyermekvállalás előtt álló illetve a gyermeket szándékozó párok segítésében.

Category
nőgyógyász

Magánklinika a 10 – 16 kerület határán

 

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kérjen időpontot online

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika