Dr. Nyírő Melinda


Bejelentkezés

Bejelentkezés a +36-1-467-5030 -as telefonszámon minden nap 7:45-20:00 között lehetséges!

Foglaljon időpontot Dr. Nyírő Melinda tüdőgyógyászhoz:

Bemutatkozás:

Budapesten a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvoskarán végeztem, 4 évvel később tüdőgyógyászat szakvizsgát tettem. Az Országos Mentőszolgálatnál szereztem tapasztalatokat, mint orvostanhallgató és mint végzett orvos is.

Tüdőgyógyászati szakkórház kórházi osztályán, kórházi szakambulanciákon, több tüdőgondozóban, ambulancián dolgoztam és dolgozom párhuzamosan is.

Tüdőgondozó vezető főorvosként, illetve két budapesti szakrendelőben egymást követően orvos-igazgatóként, illetve a főigazgató általános helyetteseként láttam el vezetői feladatokat.

Pályám kezdete óta az egészségügyre több oldalról is ráláthattam mind munkám, mind tanulmányaim során.

Professional Leader, BÁN Coaching és Szupervízió Akadémia és az ELTE Egészségpolitika tervezés és finanszírozás Mesterképzés- abszolutórium elvégzése is hozzájárult ehhez.

Gyógyszeriparban is szereztem szakmai ismeretet tüdőgyógyászati, neurológiai, allergológiai, pszichiátriai, szemészeti területeken. Mint product manager, több gyógyszert vezettem be országosan.

Nemzetközi gyógyszervizsgálatokban vettem és veszek részt vizsgálatvezetőként.

Országos szűrőprogram konzorcium vezetője voltam háziorvosként.

A társadalmi szerepvállalást is fontosnak tartom, már több, mint 14 éve egészségügyi közhasznú alapítvány kuratóriumi elnökeként tevékenykedve.

Category
tüdőgyógyászat

Magánklinika a 10 – 16 kerület határán

 

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kérjen időpontot online

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika