Dr. Alwazir Foris

Title:

Description:


Dr. Alwazir Foris

Bejelentkezés a +36-1-467-5030 -as telefonszámon minden nap 7:45-20:00 között lehetséges!

Sajnálatos tény, hogy hazánkban több ember hal meg szív- és érrendszeri megbetegedésben, mint az összes többi betegségben együttvéve.   Életmódunknak, társadalmi és környezeti tényezőiknek döntő szerepe van a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásában. A megfelelő életmódváltással, időben felismert rizikó faktorok kezelésével kivédhetjük a betegség kialakulását, illetve további szövődményeit. A szív- és érrendszeri megbetegedések kialakulásának legfontosabb okai az életmódbeli tényezők, mint a mozgásszegény életmód, a helytelen táplálkozás, a rendszeres stressz.  Az  életmódváltással azonban radikálisan befolyásolható az egészségi állapot. Ebből adódóan a várható élettartam nő és nem csak az érelmeszesedés (pl. a koszorúér betegség), hanem a magas vérnyomás, a cukorbetegség, a zsíranyagcsere-zavar esélye is csökken, valamint egyéb betegségek kialakulásának valószínősége is jelentősen mérséklődik (pl. a daganatos megbetegedések, illetve az egyéb krónikus betegségek).  Mikor forduljunk kardiológus szakorvoshoz? – Ha más orvos javasolja. – Mellkasi panasza van (perceken belül nem szűnő fájdalom esetén azonnali vizsgálatra van szükség). – Rendszertelen szívműködést, vagy pulzust tapasztal ( lehet gyors vagy lassú is), esetleg eszmélt vesztés. – Ha kétségei merülnek fel azzal kapcsolatban, hogy tüneteket tapasztal-e. – Ha szívelégtelenség tünetei vannak (légszomj, fáradékonyság). – Ha a családjában korábban már előfordult szívbetegség, szívinfarktus. – Magas koleszterin szint (minél magasabb az össz koleszterin szint, annál nagyobb a szívbetegség kockázata). – Magas vérnyomás esetén. – Dohányzás esetén, mivel ez magas kockázati tényező a szívbetegség kialakulására.   – Cukorbetegsége van. – Új edzésprogram indítása – amennyiben rizikó faktorokkal rendelkezik, vagy  40 évesnél idősebb.

„Az egészség a legnagyobb ajándék, az elégedetség a legnagyobb gazdagság, a hűség a legjobb kapcsolat” /Budha/

Category
kardiológus


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .


Magánklinika a 10 – 16 kerület határán

 

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kérjen időpontot online

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika