Dr. Csitáry Gábor

Title:

Description:


Dr. Csitáry Gábor


Bejelentkezés

Bejelentkezés a +36-1-467-5030 -as telefonszámon minden nap 7:45-20:00 között lehetséges!


kardiologus

Foglaljon időpontot Dr. Csitáry Gábor kardiológushoz:Bemutatkozás:


1969-ben születtem Budapesten, ahol feleségemmel és 2 gyermekemmel élek.

1993-ban szereztem orvosi diplomámat „summa cum laude” minősítéssel a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. 1998-ban belgyógyász, 2000-ben kardiológus, 2016-ban sportorvos szakképesítést szereztem.

Két évtizedet töltöttem a budapesti Szent János Kórház Kardiológiai Osztályán, ahol biztos tudást és gyakorlatot szereztem a diagnosztikában és a betegellátásban. Évekig vezettem az Országos Sportegészségügyi Intézet Kardiológiai Szakrendelését.

Az általános kardiológiai betegségek gyógyítása mellett munkám másik fő területe a sportolók vizsgálata. A különböző intenzitású sportágakban szereplő amatőr és kiemelt szintű sportolók alkalmassági és szűrővizsgálatait végzem, a betegséggel együtt élők rendszeres ellenőrzését biztosítom.

A profi, válogatott szintű sportolók rendszeres kardiológiai szűrővizsgálata ma már kötelező. Emellett manapság egyre inkább felmerül az amatőr, szabadidejükben sportoló, vagy alkalmi versenyeken indulni kívánó páciensek alkalmasságának elbírálása. Figyelembe véve, hogy az intenzív fizikai megerőltetés -kedvező egészségügyi hatások mellett- számos veszélyt is magában hordoz, esetükben kifejezetten javasolt a rendszeres sporttevékenység megkezdése előtt kardiológiai vizsgálat elvégzése. Ennek során olyan, esetleg addig nem ismert kórállapotokra derülhet fény, melyek alapvetően befolyásolhatják a páciens alkalmasságát, terhelhetőségét. Így a vizsgálatot követően mind a sportág típusára, mind az edzésintenzitás mértékére javaslatot tudunk adni a páciensnek.

Magánorvosi rendelésem keretében arra törekszem, hogy rövid előjegyzési idő és a diszkréció követelményeinek betartása mellett, megfelelő alapossággal tudjam pácienseimet kivizsgálni, gondozni.


Category
kardiológus


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .


Magánklinika a 10 – 16 kerület határán

 

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kérjen időpontot online

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika