Mit jelent a tökéletes szó a fogászatban?

pexels-roman-odintsov-4925760.jpg

A fogpótlás célja a fogazat működésének és az arc harmóniájának helyreállítása. A tökéletes fogpótlás hibáktól mentes, és képes az élő-ép fogazatunkkal egyenértékű rágási és esztétikai funkciót betölteni. Mindez azért is kiemelten fontos, mert a csökkent rágóképesség miatt az emésztés is nehezebb lehet, ami gyomor vagy bélrendszeri problémákhoz is vezethet.

A frontfogak a hangképzést is befolyásolják, az elvesztett fogak helyén pedig fokozott a csontleépülés, ami akár meg is akadályozhatja a későbbi implantációt. Az ép fogazat egy olyan rendszer, amelyben az alsó és a felső fogazat, a bal és a jobb oldal csak együtt tud teljes értékű működést biztosítani.

A rágóerők kiegyensúlyozásával és a fogpótlással nem csak kijavítjuk, de egyben tökéletesíthetjük is a fogsor helyzetét és élettani hatásait.

Személyre szabott tervezés

A foghúzás után azért ajánlott minél hamarabb valamilyen fogpótlási megoldást találni, mert az ellentétes oldalon túlzott terhelés érheti a fogakat, és a foghiány helyére pedig bedőlhetnek a szomszéd fogak.

Minden esetben személyre szabottan, a lehető legjobb fogpótlási megoldást választjuk, amelynek tervezése során kiemelten fontos a páciens egészségi állapotának ismerete, továbbá a fogazat funkcionális hibáit, a rágóízületek és a száj egészének egészségét is figyelembe kell venni.

A fogpótlás minden fogtechnikai eljárás esetén hosszú élettartamú és nagy teherbírású alapanyagból készül, és ugyanolyan harmonikus érzést fog nyújtani, mintha a páciens a saját fogait viselné.

Fontos tudni, hogy ideiglenes koronával a fogpótlás ideje alatt biztosítani tudjuk pácienseink kifogástalan esztétikai megjelenését.

Amennyiben fogpótlásra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal, mindent megteszünk, hogy gyorsan és fájdalommentesen szabadulhasson meg a hiányos fogsor okozta kellemetlenségektől!

Magánklinika a 10 – 16 kerület határán

 

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kérjen időpontot online

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika