Mindenkinek jár az önfeledt mosoly élménye!

no-money-g0f4d0e9a8_640.jpg

Van megoldás!

Az Ezüstfény Fogászat lehetőséget nyújt pácienseinek arra, hogy egy komolyabb beavatkozás ne várasson magára az esetlegesen felmerülő pénzügyi nehézségek miatt. Hiszen mindenki életében felmerülhet váratlan kiadás, ugyanakkor az adott fogászati kezelés már nem várhat tovább. Mi az Ezüstfény Fogászatnál viszont tudunk segíteni a megoldásban!

 

Az első lépések

Bizalmat sugárzott a rendelő? A kezelő orvos szimpatikus volt? Tulajdonképp minden rendben ment csak a költségek összege rúgott magasabbra annál, mint azt háztartása megengedhetné? Akkor ezen könnyedén segíthetünk önnek oldalunkon található digitális részletfizetés lehetőségével.

 

Milyen előnyei származhatnak abból, ha hitelt igényel fogászati beavatkozásának megvalósításához?

 • Nem kell minőségbeli kompromisszumot kötni: azt a megoldást, eljárást tudja választani, amelyiket szeretné, és valószínűleg elégedett is lesz vele éveken át.
 • Esztétikai beavatkozásokat is megvalósíthat: legyen szó fogpótlásokról, fogfehérítésről, fogszabályzási megoldásokról, melyekről eddig csak álmodozott.
 • Nem kell hosszú hónapokig, vagy esetleg évekig spórolni: a havonta félretett összeget egy részletfizetésbe forgatva hamarabb lehet boldog mosoly tulajdonosa.

 

Miért éri meg fogászatunkat választani?

 • Az első felmérés után részletes kezelési tervet kap, pontos árral.
 • Részletfizetés esetén gyors, online ügyintézés, hitelminősítés.
 • A hitelösszeg és a futamidő is szabadon választható.
 • Önerő nélkül is igényelhető, forint alapú.
 • Akár 1 héten belül elvégeztetheti az adott beavatkozást.
 • A hiteligénylést elindíthatja akár a rendelőnkből is egy erre alkalmas okoseszköz segítségével.

 

Mi a hiteligénylés menete?

A részletes kezelési tervvel a kézben lehet eldönteni, hogy mennyire pénztárcabarát a végösszeg. Ezek után a hiteligénylést választva, egy pár perces kalkuláció után tájékozódhat a lehetőségekről, valamint rövid regisztrációt követően az instacash.hu kollégái felveszik önnel a kapcsolatot, és segítenek minden felmerülő kérdésben, amely a kölcsönnel kapcsolatos. Ez a folyamat teljesen online, nem kell hozzá bankba menni, nem szükséges papírt kitölteni. Mindössze 1 nap a hitelbírálat, 3 nap a folyósítás.

 

Mik a hiteligénylés feltételei?

 • Betöltött 18. életév.
 • Állandó magyarországi lakcím.
 • Rendszeres igazolható jövedelem
 • A hiteligénylő nem szerepel aktív adósként a KHR-listán

 

Mennyi lesz a törlesztőrészlet hiteligénylés esetén?

A havi törlesztőrészlet összege természetesen az elvégzett kezelések értékétől függ. Itt láthat is egy minta kalkulációt, de ha pontos számokra kíváncsi, akkor jöjjön el hozzánk konzultációra.

 

A mosolyhoz vezető rövidebb út

A leglényegesebb tehát, hogy a nagy értékű fogászati beavatkozása és régóta tervezett fogsora rövid időn belül elkészülhet egy ilyen megoldással. Kezelései árát pedig ráér kényelmesen havonta, részletekben visszafizetni, így nem kell a család költségvetését egyszerre nagy összeg kifizetésével terhelnie. Lehetősége van ezáltal személyes vállalásával hamarabb élvezni az egészséges fogak nyújtotta magabiztosságot!

A legjobb fogorvosokat választaná gyermeke vagy saját maga számára? Döntsön klinikánk mellett, és jelentkezzen be!

Magánklinika a 10 – 16 kerület határán

 

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kérjen időpontot online

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika