Mikor van szükség sebészeti magánrendelésre?

pexels-zakir-rushanly-11748750.jpg

Ha valakinek egészségügyi ellátásra van szüksége, sok esetben felmerül a kérdés, hogy az állami vagy a magán egészségügyet válassza-e. Nincs ez másként a sebészeti beavatkozásokkal sem, ahol sok esetben sürgős ellátásra van szükség. Lássuk, miért is lehet érdemes bizalmat szavazni a modern magán sebészeti ellátásnak!

 

A sebészeti magánrendelések előnyei

Az állami és magán egészségügy közötti legnagyobb különbség természetesen nem az orvosok és ápolók szakértelmében keresendő, sokkal inkább a használt eszközök minőségében, illetve a betegre fordítható időben és figyelemben. Éppen ezért bár súlyos egészségügyi problémák esetén elengedhetetlen lehet egy állami kórházban történő kezelés, kisebb sebészeti beavatkozásoknál mind a beteg, mind pedig az egészségügyi ellátórendszer szempontjából is előnyösebb lehet egy magánklinikán történő kivizsgálás, illetve a szükséges kezelés elvégzése.

Mit várhatok egy magánklinikán?

  • várólista nélküli, gyors kezelést
  • a lehető legkorszerűbb technológiák alkalmazását
  • kiszámítható árakat
  • kényelmes kórtermet

 

Mikor elkerülhetetlen a sebészeti beavatkozás?

Sebészeti beavatkozásra nem csak akkor lehet szükség, ha komoly betegségről van szó, sőt. Akár fekélyek kezelésére, akár anyajegyek eltávolítására kerül sor, szintén sebészhez kell fordulni. A beavatkozást ugyanakkor minden esetben átfogó fizikai vizsgálat előzi meg, melynek során a sebész szakorvos felméri a beteg kórtörténetét, és felállítja a pontos diagnózist.

Mivel akármelyik testtájon kialakulhat olyan betegség, amely sebészeti beavatkozást igényel, a sebész szakorvosoknak átfogó tudással kell rendelkeznie az egyes szervek betegségeivel kapcsolatban. A leggyakrabban különböző bőrelváltozások, bőr alatti elváltozások vagy anyajegyek eltávolítása, tályogok feltárása, krónikus sebek, fekélyek, illetve benőtt körmök kezelése esetén ajánlott a magánsebészeti rendelés felkeresése.

A kezelés menete

  • A páciens állapotának felmérése
  • Ambuláns műtétek elvégzése
  • Varratszedés
  • Kontroll

A kezelések során célunk a lehető legnyugodtabb körülmények között a lehető legkevésbé megterhelő módon elvégezni a szükséges sebészeti beavatkozásokat, így is elősegítve a gyors, sikeres gyógyulást.

Keresse fel szakrendeléseinket és évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező sebész szakorvosainkat – jelentkezzen be online, egyszerűen!

Magánklinika a 10 – 16 kerület határán

 

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kérjen időpontot online

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika