Magán fogorvos vagy hagyományos egészségügyi ellátás?

Maganfogorvos-vagy-hagyomanyos-egeszsegugyi-ellatas_FOKEP.jpg

Ha ébredtünk már kínzó fogfájással az éjszaka közepén, vagy egy rossz harapás következtében nyilallt már fogunkba a fájdalom, tudhatjuk, hogy kevés gyötrelmesebb dolog van a fogfájásnál. Túlzás nélkül állíthatjuk, ha huzamosabb időn át fáj a fogunk, olyan mintha minden porcikánk sajogna. A fogfájás nemcsak kínzó, de alattomos is. Egyik percről a másikra jelentkezhet mindenféle előzetes tünet nélkül, ha pedig már megtörtént a baj, nagyon nehezen – sokszor csak szakember segítségével – tudunk a kellemetlen fájdalomtól megszabadulni.

Számos érvünk van a magán fogorvos mellett

Teljes mértékben megoszlanak a vélemények arról, hogy ki mire esküszik. Részben megszokás, anyagi lehetőség, kényelem és természetesen bizalom kérdése is, hogy milyen fogorvos székében érezzük magunkat a legnagyobb biztonságban.
Mivel az emberek többsége már a fogorvos gondolatától is retteg, ezért valóban fontos, hogy olyan szakember kezei közé kerüljünk, akinek szakmai tudásában és emberségében egyaránt megbízhatunk. Ha a kettő együtt megvan, szinte borítékolható, hogy akár évtizedekig is ugyanahhoz a magán fogorvoshoz fogunk járni.
Aki magán fogorvos mellett teszi le a voksát, olyan szakembert keres, aki nemcsak professzionálisan látja el, de aki a személyes, egyedi igényeivel is kellően foglalkozik. Ameddig a körzeti rendelőkben gyakorta cserélődnek a fogorvosok, és ezzel együtt az ellátás minősége is változik, addig a magán fogorvos mindig ugyanaz marad. Ha rendszeresen járunk hozzá, vagyis betartjuk a féléves ajánlott kontrollokat, rövid időn belül a váróban már teljesen nyugodtan fogunk hátradőlni, mert jól tudjuk majd, mire számíthatunk. Ahogy választott fogorvosunk is abszolút képben lesz fogainkat illetően, ismerni fogja az érzékenyebb területeket, azt, hogy mire hogyan reagálunk, vagyis a teljes fogászati korképünk tudatában fog majd hozzá még a legkisebb beavatkozásnak is.

Modern eszközök, kiváló, prémium alapanyagok

Ugyanakkor nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy a magán fogorvos milyen korszerű módszereket és alapanyagokat használ kezelés során. Ahány fogorvos, annyi kezelési stílus, így ez is döntő szempont lehet abban, hogy milyen szakembert választunk.
Összességében tehát az ellátás minősége, a fájdalommentesség és az emberi tényezők mellett a maximálisan páciensre szabott kezelési terv is a magán fogorvosok irányába billenti a mérleg nyelvét.

Nem szeretne tovább rendelőről rendelőre járni, inkább megállapodna egy megbízható szakember mellett? Ismerje meg közelebbről magán fogorvosainkat, és válassza az önnek legszimpatikusabb doktort, akihez telefonon időpontot is tud foglalni!

 

Magánklinika a 10 – 16 kerület határán

 

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kérjen időpontot online

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika