Kortalan fogszabályozás a tökéletes mosolyért

Kortalan-fogszabalyozas-a-tokeletes-mosolyert_2_edit.jpg

A felnőttkori fogszabályozás ma már egyenesen menőnek számít, főleg, ha az esztétikai szempontok mellett a még fontosabb, egészségmegőrző hatására is gondolunk. A felnőtt páciensek gyakran elsősorban a nagyobb fájdalomtól és a fogak romlásától, illetve a fém zavaró látványától tartanak. Ezért most szeretnénk bátorító részletekkel szolgálni, hogy eloszlassuk a felesleges kételyeket és ösztönözzük a fogszabályozásra vállalkozó kedvet.

  • A legtöbb páciens esetén a készülék felhelyezése és a beállítások után a fogak fokozottabb érzékenysége pár nap alatt elmúlik.
  • 30-40 éves korban vagy afelett csak a rögzített fogszabályozó készülék alkalmazható, így a rendellenességtől függően 1-2,5 év kezelési időtartamra lehet számítani, és használatával a szövődményeket mindenképpen el lehet kerülni.
  • Amennyiben az alsó és a felső fogsor nem megfelelően illeszkedik, a fogszabályozó segítségével felnőttkorban is létre lehet hozni az optimális helyzetet.
  • Fontos tudni, hogy az ételmaradék hozzáragadhat a készülékhez, ezért kiemelkedően fontos az étkezések utáni, gyakori fogmosás, hogy a szájüreget teljesen tisztán lehessen tartani.

Milyen fogszabályzót válasszak?

  • A rögzített fogszabályzók terén többféle lehetőség közül lehet választani, és a modern rendszerek esetén ma már kisebb méretű zárakat helyeznek fel a fogakra, így ezek gyorsabbak és hatékonyabbak. Anyaguk lehet fém vagy esztétikus porcelán is,  az önzáródó verzió folyamatosan, magától záródik szorosabbra, ezért rövidebb idő alatt kevesebb orvosi kontrollt igényel.
  • Kisebb eltérések helyreállítására választhatunk kívülről láthatatlan, speciális műanyagból készült fogszabályzót is, amelyet a fogak belső felületére helyeznek fel. A személyre szabott, átlátszó sínt általában két hétig javasolt viselni, utána pedig egy újra cserélni a kívánt hatás eléréséig. Előnye, hogy ez a típus nem zavaró beszéd közben, és kivételesen néhány órára el is lehet távolítani.

A megfelelő fogszabályzó kiválasztása minden esetben egyéni adottságoktól és igényektől függően, teljes felmérés és konzultáció alapján történik. A felnőttkori fogszabályzás egy összetett, precíz tervezést igénylő feladat, szakértő fogászaink a legmodernebb eszközökkel és kiváló minőségű anyagokkal, továbbá empatikus, körültekintő figyelemmel végzik a kezelést.

Magánklinika a 10 – 16 kerület határán

 

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kérjen időpontot online

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika