HOGYAN MONDJUK MÁSKÉNT A MEREVEDÉSI ZAVART? SEHOGY.

Cikk22_Merevedesizavar_Borito.jpg

Vannak dolgok, melyekről nem beszélünk. Nem csak azért, mert nemiségünket érinti és adott esetben kellemetlen, hanem mert nehezen tudjuk elképzelni a Tökéletes Pillanatot, mikor a családi ebéden a húslevest kanalazva anyánk „Hogy vagy Fiam?” kérdésére időszakos fejfájásunk mellett „zum beispiel” említést teszünk bosszantó merevedési zavarunkról? A téma valóban kényes, de számos alternatív megoldás létezik arra, hogy a családi bizsut újra polírozzuk annak érdekében, hogy némi odafigyeléssel régi fényében hirdesse a kitörő életerőt.

merevedési

FELESLEGES KILÓK

„Nagy test – nagy élvezet” szokták mondani, amiben bizonyára lehet is igazság. Ezt mindenki maga tudja. De azok, akik zsír formájában extra súlyt viselnek testükön, halmozott terhelésnek vannak kitéve, ami negatívan befolyásolja a koleszterin szintet, mely merevedési problémákat okozva kihat a szexuális mindennapokra.

MI VAN A FRIGÓBAN?

A merevedési zavarok kapcsolódhatnak szív problémákhoz, ezért – és egyébként is – érdemes megválogatnunk, mit eszünk. A helyes étkezésről beszéltünk már sokszor, tippeket is adtunk a hosszútávon tartható és élhető, hétköznapi étrendről, aminek alapja, hogy jókor együnk jót. Halból, fehér húsból és egyéb alternatívákból származó fehérjét (zabot, magokat, zöldséget), a délelőtti órákban friss gyümölcsöt, teljes kiőrlésű gabonát, hosszan felszívódó szénhidrátot, este pedig már csak fehérjét. Az életmódváltás meghozza a maga jótékony hatását: nem csak egészségesebbek leszünk, de a lepedőt is fittebben gyűrjük majd magunk alatt.

merevedési

Ha már diéta, akkor említsük meg a kezeletlen cukorbetegséget is, ami szintén rút ellensége a szexuális vágynak. A magas vércukorszint károsítja az idegeket és a vér áramlását. Igen, a pénisz vérellátását is, de a probléma szintén orvosolható, ha cukorbetegségünket időben kezeltetjük.

VÉRNYOMÁS AZ EGEKBEN?

A magas vérnyomás érszűkületet okoz, ami korlátozza a vér megfelelő áramlását testünkben, ami szomorúan fogja érinteni férfiasságunkat is. A vérnyomás rendszeres vizsgálata általánosságban véve is fontos, de ha gondok adódnak a csúcsra járatásban, feltétlenül kezdjük el vérnyomásunk rendszeres vizsgálatát, akár otthoni körülmények között egy erre rendszeresített vérnyomásmérővel, akár profi szakember bevonásával.

LÖVÜNK, VAGY CSAK FÜSTÖLÜNK?

Kell annál jobb indok a dohányzás mellőzésére, mint a merevedési probléma? Kutatások bebizonyították, hogy a dohányzó férfiaknál kétszer gyakoribb az erekciós problémák előfordulása, mint nemdohányzó versenytársaiknál. A deréktáji csalódást itt is az erek összehúzódása okozza, így érdemes eldönteni, hogy lövünk is, vagy csak füstölünk?

merevedési

FÉKTELEN IVÁSZAT

A szex és az alkohol nem jó barátok; a libidót nagyban befolyásolja az elfogyasztott alkohol mennyisége. Egy-két pohár még rendben van, ennél nagyobb mennyiség magunkba döntése után viszont ne csodálkozzunk, ha minden próbálkozásunk ellenére csütörtököt mondunk az ágyban.

MOZOGJ SZTEROIDOK NÉLKÜL!

A rendszeres mozgás az eddig leírtakat támogatja teljes vállszélességgeL. Tréning közben ugyanis kitágulnak az erek, csökken a stressz, ég a zsír, és … alkoholt sincs időnk fogyasztani. Ráadásul itt nem is az erőemelésre vagy egy Spartan Race-re gondolunk, hanem csupán 30 perc sétára naponta. Így van, már ennyi mozgás is segíthet ahhoz, hogy aztán egy jót „nyújthassunk” az ágyban.

A mozgáshoz, izomépítéshez használt szteroidokkal azonban vigyázni kell! A szintetikus tesztoszteront tartalmazó „pumpáló” szerek lehet, hogy vadító gladiátor testet eredményeznek, de fegyverünk vesztesként hullhat alá, ha megvonjuk magunktól a szert.

merevedési

A férfiak tesztoszteron szintje – ami a nemi vágyat és az erekciót is befolyásolja -, 30 év körül csökkenni kezd, és a helyzet csak rosszabbodik az idő előrehaladtával. Ha úgy érezzük, porszem került az emelőgépezetbe, egyeztessünk szakorvossal, hiszen egy egyszerű vérvizsgálattal kiderül, van-e miért aggódni, aminek esetleges kezelésére már számos különböző lehetőség áll rendelkezésre.

A szexuális életnek nincs lejárati határideje. Egészséges életmóddal, helyes táplálkozással, mozgással és kellő pihenéssel toljuk ki, amennyire csak lehet. Ha huzamosabb ideje tapasztaljuk, hogy műszerünk rendre zavar jeleit mutatja, habozás helyett mielőbb forduljunk profi szakemberhez.

ezustfenylogo

Inspiráció: www.webmd.com

Forrás / Fotó: Google

Szerző: Eat, Move & Smile


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .


Magánklinika a 10 – 16 kerület határán

 

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kérjen időpontot online

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika