Fülzúgás (Tinnitus)

Fülzúgást kiváltó okok kivizsgálása és kezelése. Keressen minket bizalommal, fül-orr-gégészeti magánrendelőnkben a hét minden napján fogadjuk pácienseinket. Bejelentkezés:  +361/4675030

RÖGZÍTSE IDŐPONTJÁT ONLINE

A fülzúgással mindenképp érdemes időben fül-orr-gégészhez fordulni, hiszen számtalan oka lehet. Ezért a lehető leghamarabb ki kell vizsgáltatni a fülzúgást kiváltó okokat és kezeltetni, mert ezesetben jóval nagyobb az esélye a fülzúgás megszüntetésének. Vannak akik csak évek múlva keresnek fel orvost a problémájukkal. Gyakran a stressz szokott a fülzúgás hátterében állni.

fül-orr-gégészet

fülzúgás-fülészet-magánrendelés

 

A kezelések mellett jót tesz a megfelelő területek masszázsa, hiszen ez oldja a testünkben kialakuló feszültséget, merev izmokat. Ezért is kerestünk egy kiváló masszőrt Szemes Attilát, aki kifejezetten a fül problémákat is okozó nyaki és háti területeket lazítja el egyedileg kialakított masszázsprogramjával.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Magánklinika a 10 – 16 kerület határán

 

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kérjen időpontot online

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika