Fogfehérítés

Fogfehérítés 90perc alatt

 

Közeleg a Nagy Nap?

Készen állsz kimondani a boldogító IGEN-t?

De vajon a fogaid is felkészültek?

 

Ne hagyd, hogy fogaid elszíneződése beárnyékolja a csillogást! Ragyogja be napod a boldogság, és a vakítóan fehér fogaid!

Fogfehérítés fogászatunkon

Mondj IGENT a ZOOM-mosolynak, és ints búcsút a sárga fogaknak! Legyen  a MOSOLYOD AZ ÉKSZERED! MERT VAN, AMI ÖRÖKKÉ TART!

Vedd fel a harcot a kávé, a vörösbor, a pörkölt nyomaival, és üzenj hadat az elszíneződött, sárga fogaknak! A hófehér fogsor már nem csak a Hollywoodi sztárok kiváltsága!

ZOOM-MOSOLY örökre?

 MERJ NEVETNI – VISZLÁT SÁRGA FOGAK!

Fogfehérítés gyorsan

Fogaink elszíneződése mindannyiunk számára problémát jelent. A kellemetlen sárga árnyalatot okozhatják mindennapi rossz szokásaink (kávé, vörösbor, dohányzás), de jelentkezhet trauma vagy stressz hatására is. Sztármosolyra vágysz? Válaszd a tökéletes foghfehérítést!

NEM KELL FÉLNI! – BIZTONSÁGOS ELJÁRÁS

A helyes fogápolási rutin kiegészítéseként tökéletes megoldás a ZOOM-TECHNOLÓGIA. Fájdalommentes fogfehérítés 90 perc alatt, mellékhatások nélkül, profi fogorvosok által kifejlesztve.

 

Fogfehérítés azonnali eredménnyel

 

ZOOM-MOSOLY 5+1 LÉPÉSBEN

1. Átfogó szájvizsgálat a tökéletes eredményért
2. Fogkövek eltávolítása és a fogfelszín polírozása a hosszan tartó fehér fogakért
3. Mindenki számára egyedileg készített speciális, orvosilag ellenőrzött sín az otthoni utókezeléshez  a gyönyörű mosoly fenntartásáért
4. Speciális zselé felhelyezése szakember által, egyedülálló WhiteSpeed Led izoláló UV lámpával a komfortérzet optimalizálásáért
5. 90 perc kellemes pihenés relaxáló zenehallgatással
5+1. Otthoni fogfehérítő készlet az elért eredmény megtartásáért, fokozva a fogfehérítés hatékonyságát a hétköznapokban

Jelentkezzen be fogászati rendelésünkre és kérje a ZOOM – mosoly fogfehérítés kezelésünket!

Magánklinika a 10 – 16 kerület határán

 

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kérjen időpontot online

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika