Szemhéjplasztika


SZEMHÉJPLASZTIKAAz idő múlásával bőrünk folyamatosan veszít rugalmasságából. Az öregedés jeleit leghamarabb a szemkörnyék területén észlelhetjük. A felső szemhéj környékén lévő bőr elvékonyodik, megereszkedik, a tekintetünk megviseltebb, fáradtabb hatást kelt. Súlyosabb esetben akár a látást is korlátozhatja a lelógó bőrfelület. Szemünk alsó részén kialakuló táskák duzzadttá, sötétebbé válnak, ezzel fáradt küllemet kölcsönözve.
Szemhéjplasztika a fiatalos tekintetért:


Ha megszabadulna szemkörnyéki ráncaitól, szeretne üdébb, nyíltabb tekintetet, bátran javasoljuk a rendelőnkben végzett szemhéjplasztikai kezelést, mellyel látványos eredményt érhetünk el egy rövid, egyszerű beavatkozás keretén belül. A végeredmény pedig kisimultabb arckifejezés, ránctalan, feszes szemkörnyék, amivel összességében az egész arc visszanyerheti fiatalosságát.

Tapasztalt plasztikai sebészünk, Dr. Hegedüs Sabina várja azon pácienseket, akik szeretnék visszanyerni üde tekintetüket szemhéjplasztika által.Hogyan történik a szemhéjplasztika?


Első lépésként egy személyes konzultáció szükséges, ahol a kezelést végző szakorvos tájékoztatja Önt a korrekciós lehetőségekről és a várható eredményről. A páciens elképzelése alapján, személyre szabottan összeállítja azt a kezelési tervet, amellyel a kívánt megjelenést elérhetjük. A beavatkozást megelőzően a szakorvos részletesen ismerteti Önt a kezelés menetéről, az utókezelésről és a lehetséges mellékhatásokról, de amennyiben egyéb kérdése, kétsége felmerülne, bátran jelezze a konzultáció során! A kezelés helyi érzéstelenítésben történik, a kezelőorvos eltávolítja a felesleges bőrfelületet, zsírszövetet, a szem körüli izmok feszességét helyreállítja. A végén apró varratokkal látja el a kezelt területet, amelyek eltávolítására a kezelőorvos által javasolt időpontban várjuk vissza páciensünket.Kezelést követően:


A kezelés utógondozásáról minden esetben részletes tájékoztatást ad a kezelőorvos. Az alábbi tünetek merülhetnek fel a beavatkozást követően:

–        duzzanat

–        véraláfutás, bevérzés

–        könnyező szemek

–        száraz szemek

–        fényérzékenység

–        viszketés

–        korlátozott, homályos látásMikor látható az eredmény és mennyire tartós a hatása?


Az említett tünetek a műtét természetes velejárói, átmenetileg jelentkeznek, maximum a kezelés után néhány héten keresztül. A felépülési idő függ az elvégzett korrekció típusától és az egyéni adottságoktól, akár néhány nap alatt is elérhető a teljes gyógyulás, de bizonyos esetekben két hétig is tarthat. A szemhéjplasztikával igen hosszú távú hatást érhetünk el, akár 10-12 évig is élvezhetjük a fiatalos, üde megjelenést.
Magánklinika a 10 – 16 kerület határán

 

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kérjen időpontot online

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika