Profhilo kezelés


Profhilo® a jelenleg elérhető egyik legmagasabb koncentrátumú hialuronsav alapú bőrstimulációs töltőanyag. Lassú felszívódásával serkenti a bőr kollagén és elasztin termelését, ezáltal javítja a bőr hidratáltságát és rugalmasságát, simítja a ráncokat, fokozza a bőr tömörségét, kis fokú lifting hatást eredményez.
120.000 Ft /2ml


profhilo

Kinek ajánljuk Profhilot?


Azoknak a nőknek és férfiaknak akik üdébb, frissebb, fiatalosabb arcbőrt szeretnének túlzott volumen növekedés nélkül. Segítségével jelentős bőrminőség javulást érhetünk el. A profhilo  a piacon az egyik legnagyobb hialuron koncentrátummal rendelkező anyag amelyből 2ml 64mg hialuronsavat tartalmaz.Mely területeken alkalmazható és mikor látható az eredmény?


Leggyakoribb felhasználási területek az arc, nyak, dekoltázs, kézfej.

Enyhe változás már a kezelés után egyből látszódik de a látványos eredmény 4-8 héttel később várható. Fontos, hogy a lehető legjobb eredmény érdekében betartsa a “mit nem szabad kezelést követően” tanácsokat amelyeket itt lentebb is olvashat, illetve a kezelőorvos is elmondja a kezelés után.Sosem volt még Profhilo kezelésen?


Első kezelésnél négy hét különbséggel két alkalommal szükséges kezelni az arcot a legjobb elérhető eredmény érdekében. Ezután 6-9 havonta érdemes fenntartó egy alkalmas kezelést elvégeztetni.

A kezelés időtartama 30 perc, érzéstelenítést nem igényel, nincs gyógyulási idő.Hogyan történik a Profhilo kezelés?


A profhilot az arc mindkét oldalán 5-5 anatómiailag meghatározott pontban a bőr megfelelő rétegeibe injektáljuk be, amely pontokról az egész arcra szétterjed, nem lokalizálódik egy területre. Egy alkalommal 2ml kerül felhasználásra összesen a 10 ponton. Magas hialuronsav tartalmának köszönhetően mélyen hidratál, stimulálja a bőr kollagén és elasztin termelését, mely ezáltal segíti az öregedő és rugalmasságát vesztett bőr feszességét visszaállítani, a ráncokat simábbá tenni.Kezelést követően:


Duzzanat, pirosság, előfordulhat a beszúrás pontjain, melyek rövid időn belül elmúlnak.

  • Nem szabad maszírozni, nyomkodni a kezelt területet.
  • Kerülje az aktív sportot 48 óráig a kezelés után.
  • Szauna, gőzfürdő, szolárium, erős napfény kerülendő.
Magánklinika a 10 – 16 kerület határán

 

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kérjen időpontot online

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika