Egy igazán hasznos újévi fogadalom

Egy-igazan-hasznos-ujevi-fogadalom_2_edit.jpg

Ha megfigyeljük, a legtöbb újévi fogadalmunk valamilyen formában kapcsolódik az egészségünkhöz és a jóllétünkhöz: leteszem a cigit, lefogyok, rendszeresen sportolok, nem szórom a pénzt egészségtelen dolgokra, megpróbálom kerülni a stresszt, és a többi. És valóban – az önmagunknak tett legfontosabb ígéret  nem lehet más, mint hogy ezentúl sokkal jobban óvjuk az egészségünket. Hiszen ha egészség van, akkor minden van, ez a legnagyobb kincsünk. Célunk elérésében pedig nagyon sokat tehetnek a szakemberek, sőt a közreműködésük adott esetben elkerülhetetlen.

A szűrések fontosságáról

Ha az egészségügyi állapotunkról van szó, a megelőzés mindig sokkal egyszerűbb és kifizetődőbb, mint a kezelés, de a legnagyobb igyekezetünk ellenére, illetve rajtunk kívülálló okok miatt is előfordulhat, hogy megbetegszünk. A rendszeres szűrés azért különösen fontos, mert már azelőtt tudomást szerzünk az állapotunkról, hogy jelentkeznének a tünetek – vagy csak nagyon enyhék –, és a kórkép súlyosbodása előtt léphetünk. Szélsőséges esetben ezen nemcsak az életminőségünk, hanem akár az életünk is múlhat.

  • Professzionális nőgyógyászati magánrendelésünkön igényes környezetben, kellemes körülmények között ejtheti meg a szükséges vizsgálatokat. Az cytológiai vizsgálattal idejekorán diagnosztizált méhnyakrák lényegesen nagyobb eséllyel gyógyítható, mint a későbbi stádiumban felfedezett daganatos megbetegedés, és a rendszeres HPV-szűréssel is sokat tehetünk a rettegett betegség kialakulása ellen.
  • Noha az urológusokról sokan úgy tartják, hogy kizárólag férfiakat kezelnek, ez tévhit. Felkészült urológiai magánrendelésünk mindkét nem pácienseit ellátja, így a férfiak mellett a nők esetében is sort kerítünk a húgyutak – vese, húgyvezeték, húgyhólyag és húgycső – vizsgálatára. Férfiak esetében a hímvessző, a here és a prosztata is a vizsgált területekhez tartozik, innen adódhat a feltételezés, hogy az urológus afféle férfigyógyász. Orvosaink gyorsan és megbízhatóan végeznek minden vizsgálatot, többek között a leggyakoribbnak számító prosztatarák-szűrést.
  • Rendszeres anyajegyszűréssel máris sokat teszünk az esetleges rosszindulatú daganatos megbetegedés kialakulása ellen. A melanoma az egyik leggyakoribb és egyben legveszélyesebb bőrráktípus, amelynek esetében különösen fontos a korai diagnosztizálás. Korszerű bőrgyógyászati magánrendelésünkön megbízható eredményt kaphat anyajegyei állapotáról, ne halogassa a vizsgálatot!

Reméljük, idén Ön is megfogadta, hogy a lehető legnagyobb figyelmet fordítja az egészségére! Várjuk jelentkezését budapesti magánklinikánkon, ismerje meg elérhető szolgáltatásainkat a fül orr gégészettől a bőrgyógyászati magánrendelésig!

Magánklinika a 10 – 16 kerület határán

 

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kérjen időpontot online

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika