Egészségügyi hitel

Az állami rendszerben még egy sürgős kezelés esetén is sokszor éveket kell várni, amíg sorra kerülünk, ami komoly egészségügyi kockázattal járhat együtt, így gyakran jobban megéri magánorvosi szakrendelést vagy sebészeti szolgáltatást igénybe venni.

Amennyiben nincs lehetőségünk megtakarításokból, egészségpénztárból- vagy biztosításból fedezni a nagyobb és váratlan egészségügyi kiadásokat – ideális megoldást jelenthet a személyi kölcsön – egészségügyi hitel igénybevétele. A feltételekről az adott bank hitelajánlatait megnézve szerezhetünk pontos és részletes információt.

Az egészségügyi hitel előnyei, hogy fix kamatozású kölcsön, nem kell hozzá önerő vagy ingatlanfedezet, és nem egy összegben fizetett, azonnali megterhelést jelent. Az igénylés egyszerűen, ma már akár online, otthonról is intézhető, és a kért összeg maximum néhány nap alatt a megérkezik a számlánkra.

Az Ezüstfény Fogászatnál segítünk Önnek megoldást találni egy nagy értékű fogászati beavatkozás esetén, rendelőnkből a hiteligénylést is elindíthatja egy erre alkalmas okoseszköz segítségével.
Egészségének hosszú távú megőrzése érdekében a lenti kalkulátor segítségével tájékozódhat a személyi kölcsön várható törlesztőrészleteinek lehetőségeiről!


Magánklinika a 10 – 16 kerület határán

 

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kérjen időpontot online

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika