Állami vagy magán fogorvos? Beszéljenek a tények!

allami-vagy-magan-fogorvos_fokep.jpg

Magyarországon lehetőség van állami és magán fogorvosi ellátásban is részt venni, így sokaknál felmerül a kérdés: melyiket érdemes választani? Manapság egyre többen fordulnak a magánegészségügy felé, ha a fogak egészségéről van szó, ezért lássuk, miben is nyújthat többet egy privátrendelő!

Az első az egészséges fogsor

Az egészséges fogazat rendkívül fontos testi-lelki egyensúlyunk megőrzése szempontjából. A hibátlan fogsor esztétikus, így hozzájárul magabiztosságunkhoz, emellett a rendszeres fogászati kezelések komolyabb betegségek, például fogínysorvadás vagy szájrák kialakulását is megelőzhetik. Legalább félévente ajánlott fogorvoshoz menni, így korai stádiumban felismerhetők a fogszuvasodás kezdeti jelei, valamint ultrahangos fogkőeltávolítás és polírozás során megelőzhetők az ínybetegségek, gyulladások is.

Amennyiben nagyobb a baj, még kevésbé érdemes halogatni a szakszerű beavatkozást. Legyen szó fogeltávolításról, a gyökerek teljes eltávolításáról, gyökérkezelésről, implantátumok behelyezéséről vagy éppen cysták eltávolításáról, mindenképpen fontos, hogy senkit ne tartsanak vissza a múltban szerzett rossz élmények.

Miért válasszunk magán fogorvost?

Bár magán fogorvosi ellátásban részt venni önköltséggel jár, érdemes figyelembe venni, hogy a nyugat-európai vagy akár az amerikai árakhoz képest hazánkban csak a töredékét kell kifizetni az ugyanolyan magas szintű, 21. századi színvonalú ellátásért. A magánrendelők a legmodernebb berendezésekkel és műszerekkel dolgoznak, és olyan környezetet biztosítanak, amely megengedi a nyugodt, szakszerű kezelést. A magánrendelésre különösképpen jellemző az empatikus, páciensközpontú hozzáállás, aminek során valódi bizalom alakulhat orvos és beteg között.

Magán fogorvosi ellátás járványidőszakban

Az koronavírus-járvány 2020-ban rendkívüli világméretű egészségügyi krízist eredményezett, aminek során szinte valamennyi ország komoly korlátozásokat volt kénytelen bevezetni. A rengeteg koronavírus-beteg ellátásának megoldására átalakult az egészségügyi rendszer, így sok esetben az állami egészségügy csak a halaszthatatlan beavatkozást igénylő betegeket képes ellátni. Ez a fogászati szakrendelésekre is hatással van. A koronavírus-járvány magyarországi második hullámában a magán fogorvosi rendelőknek is fokozottan oda kell figyelni a vírus terjedésének megelőzésére, ám az esetleges korlátozó intézkedésekig az Ezüstfény Magánklinika minden erejével biztosítja betegei zavartalan ellátását.

A kórházi sorban állás helyett válassza Ön is professzionális magán fogorvosi szakrendelésünket!

Magánklinika a 10 – 16 kerület határán

 

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kérjen időpontot online

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika