A megnyerő mosoly és az önbizalom titka: a rendezett fogsor

A-megnyero-mosoly-es-az-onbizalom-titka-a-rendezett-fogsor_1_edit.jpg

Egyáltalán nincs abban semmi szégyellnivaló, ha egyesek hiúsági kérdést csinálnak fogaik állapotából. A szép és egészséges fogak önbizalommal töltik el az embert. Ha rendezett a fogsorunk, többet és bátrabban mosolygunk, ami nem csak a közérzetünkre lesz jó hatással, de ezáltal a külvilág felé is pozitívabb energiákat sugallunk majd. Erre pedig a mindennapokban éppúgy szükségünk lehet, mint a párkeresésben…

A rossz fogak lélektana

Egy esztétikus fogsor vonzó, egy szép és őszinte mosollyal pedig bárkit levehetünk a lábáról. Ha megfelelő gondot fordítunk az alapos fogápolásra, a rendszeres fogászati ellenőrzésekre, sokkal bátrabban és többet mosolyoghatunk, ami magabiztosságot fog tükrözni.
Mert nem csak személyiségbeli kérdés, hogy valaki mer-e teli szájjal mosolyogni, nevetni, vagy összeszorított ajkakkal mosolyog, esetleg kényszeresen mindig a szája elé tartja a kezét, ezzel is leplezve tökéletlen fogsorát. Az is igaz, hogy fogaink egészégi állapota és kinézete nem mindig van összefüggésben azzal, hogy mennyire figyelünk oda az ápolásukra. Sokaknál genetikai rendellenességre, betegségre, balesetre vagy életviteli káros szokásokra vezethető vissza a fogak rossz állapota. Az sem ritka, hogy ha gyerekkorban el voltak hanyagolva a fogaink, például nem hordtunk fogszabályzót (pedig kellett volna), később, felnőttként jobban fogunk girbegörbe vagy kapafogaink miatt szorongani.

Azok, akik felnőttként elégedetlenek a fogsorukkal – mert az nem tökéletes, esetleg még foghiánnyal is együtt kell élniük –, sokkal hajlamosabbak a befordulásra, a gátlásosságra, ami hatással lehet a teljesítményükre és a párkeresésükre is. Sokan emiatt nem szeretnek ismerkedni, társaságba járni, nyilvánosan beszélni, előadást tartani.
Ma, amikor mindenhonnan a túlzott tökéletesség néhol torzított képét látjuk viszont, még nagyobb hangsúlyt kap a szép és egészséges fogsor lélektana csak úgy, mint a torlódott vagy görbe fogak okozta mentális problémák, amiket nem szabad figyelmen kívül hagynunk.

Fogszabályozó: az ápoltság és igényesség jelképe

Megszívlelendő, hogy ne csak akkor keressük fel a fogorvosunkat, ha már elviselhetetlen a fájdalom. Bátran vágjunk bele olyan fogászati kezelésbe, korrekciókba is, ami – mondhatni – a lelküknek tesz jót. Ilyen például a felnőtt kori fogszabályozás, ami ma már szinte kortól függetlenül bárki számára elérhető. A fogszabályozási árak pedig egyáltalán nem megfizethetetlenek, így ha rászánja magát, akár bele is vághat, számolva azzal, hogy ugyan látványos eredményt nem 1-2 hét múlva fog elérni, de pár hónapon belül garantáltan bátrabban fog mosolyogni. A természetes és felhőtlen mosoly szimpatikusabbá, megnyerőbbé teszi majd, ami pedig munkahelyi és magánéleti sikereket is hozhat.
Fogszabályozót hordani egy bizonyos kor után sem ciki, sőt, az igényesség és ápoltság egyik szimbóluma. Dicsérendő és követendő az, aki időt, energiát és pénzt hajlandó áldozni arra, hogy tökéletes legyen a fogsora.

Magánklinika a 10 – 16 kerület határán

 

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kérjen időpontot online

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika