4+1 ok a magán fogorvos mellett

pexels-cedric-fauntleroy_edit.jpg

Az elmúlt évtizedekben egyre inkább elterjedtté váltak a magán fogászatok, ahogy egyre több embernek lett igénye a magas színvonalú, gyors fogászati ellátásra. Persze ez nem véletlen. Noha az állami fogorvosok szakmai elkötelezettségéhez sem férhet kétség, az állami ellátórendszer és a magánklinikák biztosította környezet között még mindig nagy a különbség – az utóbbiak javára. Lássuk, miért is éri meg magán fogorvost választani!

1 – Gyorsaság mindenekelőtt

Az állami fogászatok egyik legfőbb hátránya a végeláthatatlan várólista. Hiszen gyakran heteket is kell várni egy időpontra, azonban amikor nagy fájdalmak gyötrik az embert, sokszor nem lehet halogatni a beavatkozást. A magán fogorvosi klinikáknál elég telefonon vagy online bejelentkezni, és akár néhány napon belül, sürgős esetben hamarabb is van ehetőség időpontot foglalni. Mivel a magán fogászaton a problémát a lehető leghamarabb elhárítják, kevesebb az esély a szövődmények, illetve a komolyabb problémák kialakulására.

2 – Személyes orvos-beteg kapcsolat

A magán fogászatok másik rendkívüli előnye, hogy bőséges időt biztosítanak a páciens panaszainak részletes kivizsgálására, illetve a lehetséges kezelési formák megbeszélésére. Bár egy magánklinikán is időpontra jelentkezik be az ember, egy magán fogorvos mindig maximális figyelmet tud szentelni a betegére. Mindemellett aki magán fogorvost választ, az biztos lehet benne, hogy következő alkalommal is jól megszokott fogorvosához tud majd időpontot kérni, így az évek során bizalomteljes kapcsolat alakulhat ki orvos és beteg között.

3 – Minden szolgáltatás egy helyen elérhető

A fogászati állapotfelmérések igen fontosak, hiszen félévente érdemes ellenőrizni a fogak állapotát, és meggyőződni arról, hogy milyen további kezelésekre lehet szükség. Ha az Ezüstfény Magánklinikán kezelteti fogait, az összes szükséges fogászati ellátást egy helyen érheti el, beleértve a szájsebészeti beavatkozásokat vagy a legújabb fogszabályozási technikákat.

4 – Csak a legkorszerűbb eszközök használata

Egy profi magánklinikán nem kell attól tartania, hogy nem elérhető az adott megoldás, így rosszabb minőségű alternatívával kell beérnie. A legjobb magánklinikák csakis a legkorszerűbb berendezéseket, illetve a legmodernebb technológiákat alkalmazzák, így Ön biztos lehet a lehető leghatékonyabb kezelésben.

+1 – Fájdalommentes beavatkozások

A legnagyobb elrettentő ok a rendszeres fogorvoshoz járás ellen, hogy a fogászati kezelésekkel kapcsolatban a legtöbb embernek fájdalmas élményei vannak. Magánklinikánk fogorvosai mindent megtesznek annak érdekében, hogy a legjobb érzéstelenítési technikákkal a lehető legnagyobb komfortérzetet biztosítsák.

Fogászati kezelésre van szüksége? Jelentkezzen be magánklinikánk orvosaihoz online, egyszerűen!

Magánklinika a 10 – 16 kerület határán

 

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kérjen időpontot online

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika