orrkagyló kisebbítés - orrkagyló műtét - Budapest

Ezüstfény Magánklinika

Cím : 1106 Budapest Pesti Gábor utca 26.
  Kapcsolat : +36-30-884-1904

Orrkagyló kisebbítés

Orrkagyló kisebbítés:

Az orrkagyló kisebbítés helyi érzéstelenítése lehetővé teszi a fájdalommentes beavatkozást, mely ettől függetlenül kisebb kellemetlenségekkel járhat de azon pácienseink akik túl vannak ezen a procedúrán utólag boldogok, hogy akár sok idő után ismét könnyedén lélegezhetnek és rengeteg korábban már-már majdnem megszokott kellemetlenségtől tudnak megszabadulni.

orrkagyló-kisebbítésAz orrkagylók megnagyobbodásának számtalan kiváltó oka lehet, úgy mint például allergia szövődménye vagy hosszan tartó orrspray használat – orrspray függőség, esetlegesen orrsövény ferdülés. Azoknál akiknél ezek a körülmények tartósan fennállnak gyakran kezdenek el megnagyobbodni az alsó orrkagylók erekkel és vérrel bőségesen ellátott lágy szövetei. Gyakori mellékhatása az orrkagylók megnagyobbodása bizonyos gyógyszereknek – első sorban vérnyomáscsökkentőknek. A tartósan megnagyobbodott szövetek kellemetlen hatásai közé tartozik a rossz orrlégzés, a horkolás, a kevesebb oxigén miatt esetlegesen fáradékonyság melyet az alvás alatt is befolyásolják a megduzzadt orrkagylók ezért gyakran alvással se tudják kipihenni kellőképpen magukat azok akik ezektől a tünetektől szenvednek.

Klinikánkon a teljes körű fül-orr gégészeti kivizsgálást követően felmerülő orrkagyló kisebbítéses beavatkozást helyben a rendelőnkben elvégezzük és az eredményét több alkalommal kontrolláljuk. Pácienseinket helyi érzéstelenítést követően égetéses ejárással kezeljük, melynek lényege, hogy az orrkagyló szöveteit hegesítve annak felületét lényegesen megkisebbítjük, ebből adódóan a beavatkozást követően az orrkagylók már nem szűkítik le az orrban a levegő áramlását és így lehetővé válik a kellő mennyiségű oxigén akadályoztatás nélküli belégzése. A mechanikai akadályt is képző megnagyobbodott orrkagylók kezelést követően lényegesen kisebbek lesznek így sok esetben a horkolás csökkenésével nem ritkán akár teljes megszűnésével járhat. A orrkagyló kisebbítést követően korábban állandóan eldugult orr szabaddá válik, így a rendszeresen szükséges különböző orrsprayk ritkábban válnak szükségessé, akár teljes mértékben elhagyhatóak.

Bejelentkezés az alábbi telefonszámon lehetséges:

+36-30-884-1904

Foglaljon időpontot online

Loading...