Hallásvizsgálat - felnőtt és gyermek - Budapest - hétvégén is!

Ezüstfény Magánklinika

Cím : 1106 Budapest Pesti Gábor utca 26.
  Kapcsolat : +36-30-884-1904

Hallásvizsgálat

Hallásvizsgálat:

Ünnepnapokon is nyitva!

A hét minden napján, időpont egyeztetés alapján fogadjuk pácienseinket, így nem kell nálunk töltenie több időt, mint ameddig a vizsgálat tart. Foglaljon időpontot online vagy az alábbi telefonszámon: +36-30-884-1904

hallasvizsgalat-budapest

hallásvizsgálat

Felnőtt és gyermek hallásvizsgálat audiométerrel. Hallásmérés előtt egy fül orr gégészeti alapvizsgálatot végzünk, hogy felmérjük a páciens állapotát, nincs esetleg gyulladás vagy fülzsír a fülben és tympanométeres vizsgálatot (videó) is végzünk. Megbizonyosodunk a dobhártya mögötti középfül állapotáról, hogy kizárhassuk az esetleges fülkürt működési zavarokat. Ezt a vizsgálatot követően kezdjük a hallásmérést. Ezekre a vizsgálatokra azért van szükség, hogy kizárjunk minden olyan tényezőt, amelyek befolyásolhatják a hallásvizsgálat eredményét. Amennyiben a tympanométeres vizsgálat eredménye nem megfelelő, terápiát javaslunk és a teljes gyógyulást követően végezzük el a hallásmérést.

Gyerekeknek 4-5 éves kortól szoktuk ezt a fajta hallásdiagnosztikát végezni. A gyerekek általában ilyenkor már képesek együttműködni az orvossal ahhoz, hogy objektív eredményt kapjunk. A fiatalabbaknál a TEOAE hallásmérést (videó) tudjuk elvégezni.

Esetleges kérdéseit az oldal alján is felteheti!

 

audiométer_fül-orr_gégészet

Foglaljon időpontot online

Loading...
2 Comments
 1. Válasz
  S. Brigitta

  Gyakran visszatérő Otitis Externával küzdöm. Jelenleg is Pimafucortos csík van a bal fülemben, pedig még csak két hónap telt el az előző Otitis externám óta.
  Érdekelne, hogy tudnak-e segíteni nekem a megelőzésben, az okok feltárásában, hogy ne szenvedjek folyamatos fülfájdalmak miatt. ???

  • Válasz
   Ezüstfény Magánklinika

   Kedves Brigitta!

   A visszatérő külső hallójáratgyulladás okait mindenképpen érdemes lenne átbeszélni, ezzel a következő kialakulását meggátolhatjuk. Legjobb lenne még a nyári fürdőzős időszak előtt.

   Üdvözlettel:
   Ezüstfény klinka

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük