Fül orr gégészet | Magánrendelés - Szombat és vasárnap is

Ezüstfény Magánklinika

Cím : 1106 Budapest Pesti Gábor utca 26.
  Kapcsolat : +36-30-884-1904

Fül-orr-gégészet

Fül orr gégész klinika

fül-orr-gégészeti kezelő termünk

 

Az év minden napján -munkaszüneti és ünnepnapokon is- nyitva tartunk!*

*kivéve: dec. 24, dec. 25, dec. 31, jan. 1

A sok bejelentkezésre való tekintettel 2015 november elejétől kettő fül-orr-gégészeti kezelőt üzemeltetünk magánklinikánkon a már megszokott magas színvonalon. Ez Önnek annyit jelent, hogy ha telefonál, akkor még aznap tudunk pár órán belüli időpontot adni.

Budapest legmodernebben felszerelt fül-orr-gégészeti rendelője teljes körű vizsgálatokkal – minden, ami fül-orr-gégészet

Minden hétköznap: 08:00 – 20:00

Szombat – Vasárnap: 08:00 – 20:00

bejelentkezés a +36-30-884-1904 – es telefonszámon minden nap 7:30-20:00 között lehetséges

Fül-orr-gégészeti vizsgálataink és kezeléseink:

Tapasztalt orvosaink és modern eszközeink segítségével fájdalommentesen tudjuk elvégezni pácienseink teljes körű fül-orr- gégészeti kivizsgálását.

 • endoszkópos - garat és gégetükrözés
 • fiberoszkópos - orron keresztüli gége és garattükrözés, öklendezés, garatreflex nélkül
 • mikroszkópos - vizsgáló mikroszkópunkkal fülbetegségeket diagnosztizálhatunk könnyedén
 • ultrahangos - homlok és arcüregi ultrahangunk segítségével egyszerűen ki tudjuk szűrni az arc és homloküreg gyulladásait

  Arcüreg ultrahang, fül orr gégészet

  arcüreg ultrahang készülékünk

 • hallásvizsgálat - audiométer készülékünkkel megállapítható, hogy  a halláskárosodás vagy a halláscsökkenés milyen mértékű, illetve milyen eredetű és ennek megfelelően tudjuk kezelni páciensünket.

  Audiométer, fül orr gégészet

  audiométerünk hallásvizsgálathoz

 • impedancia mérés – a tympanométert - a fülkürt működésének és a dobüregben uralkodó nyomási viszonyok vizsgálatára alkalmazzuk. Ahhoz, hogy valós és elfogadható eredményeket tudjunk kapni egy hallásmérés alkalmával, előtte mindenképp meg kell győződnünk a középfül állapotáról egy tympanométeres vizsgálat segítségével.

  Tympanométer, fül orr gégészet

  Tympanométer készülékünk

 • Csecsemő hallásvizsgálat - Kisgyermekek hallásvizsgálata (TEOAE) pár hetes kortól 4-5 éves korig ezzel a készülékkel történik.

  Csecsemő, hallásvizsgálat fül orr gégészet

  Csecsemő hallásvizsgáló készülékünk

 • Polygráfiás horkolás vizsgálat - alvászavarok, horkolás, légzéskihagyás polygráfiás vizsgálata és kezelése

  horkolás vizsgálat

  horkolás vizsgálat az otthonában

 • allergia kezelése
 • softlézeres kezelés
 • orrspray függőség, orrdugulás
 • orrkagyló kisebbítés
 • gégerák szűrés
 • hallójárat gyulladás
 • középfül gyulladás
 • fülzúgás (tinnitus)
 • oxigénterápia
 • baktérium rezisztencia vizsgálat mikrobiológiai tenyésztéssel
 • akut fülcsengés, hirtelen halláskiesés infúziós kezelése

…és minden ami fül-orr-gégészet

Fül orr gégész klinika

Több autó számára ingyenes parkolási lehetőség

 

A gyermekes vendégeink számára különösen fontos lehet, hogy egy előre egyeztetett időpontra érkeznek, mely lényegesen lecsökkenti az orvosnál töltött időt.

Rendelőnket azzal a céllal hoztuk létre, hogy olyan teljes körű szolgáltatást tudjunk nyújtani a hozzánk látogató betegeink számára, mely során nem merülhet fel, hogy más intézménybe vagy rendelőbe kell irányítanunk valakit. Természetesen kivételt jelent, ha valakinek műtéti beavatkozásra lenne szüksége. Ilyen esetekben Dr. Hajós Pál fül-orr-gégész főorvos személyében a kórházi és műtéti háttér is rendelkezésünkre áll. Alapvetően annak a hívei vagyunk, hogy ha nem szükséges az operáció, akkor lehetőleg ez legyen az utolsó megoldás a probléma kezelésére. Célunk, hogy a műtétet megelőzően olyan alternatívákat tudjunk biztosítani betegeink számára, melyek segítségével elkerülhető egy drasztikusabb beavatkozás.

Legmodernebb orvosi eszközeink mellett orvosaink törekednek a legújabb eljárások elsajátítására és alkalmazására. Dr. Árvai Éva fül-orr-gégész több évtizedes németországi tapasztalatainak segítségével olyan szakmai rutinnal rendelkezik, mely lehetőséget biztosít számára a sokszor igen összetett és ismeretlen eredetű problémák komplex felismerésére és kezelésére. Ne gondolja, hogy az Ön problémájára nincs megoldás, legyen szó régóta tartó fülzúgásról, halláscsökkenésről vagy más egyéb fül-orr-gégészeti kellemetlenségről. A legújabb Németországban alkalmazott vizsgálati módszerek és kezelések gyakran évek múltán jutnak el csak a magyarországi intézményekbe. Dr. Árvai Éva hétvégenként, szombaton és vasárnap is fogadja betegeit és alkalmazza a legújabb eljárásokat. Előfordulhat, hogy ezen legújabb kezelések segítségével megelőzhetőek olyan komolyabb beavatkozások, mint például egy műtét. Orvosaink gyakorló anyukákként és többszörös nagymamákként könnyen megtalálják a közös hangot akár a legkisebb gyermekekkel is, ennek köszönhetően egy egészen más légkörben tudjuk fogadni a fül-orr- gégészeti vizsgálatra váró gyerekeket, mint például egy állami intézetben. Tekintse meg galériánkat!

 Budapest, Pesti Gábor utca 26.

Foglaljon időpontot online

Loading...