allergia vizsgálat

Allergia vizsgálat és kezelés

Allergia vizsgálatra az alábbi telefonszámon tud bejelentkezni hozzánk: +36-30-884-1904

Rendelőnkben fül-orr-gégészek által elvégzett vizsgálatok kapcsán abban az esetben, ha a vizsgálatok arra engednek következtetni, hogy fül-orr-gégészeti panaszaik hátterében allergiás reakciók állnak, lehetőségünk van egy Prick teszt elvégzésére. A Prick teszt elvégzését követően a főbb allergén anyagokat mint például a fűfélék, macskaszőr, poratka és további több mint egy tucat allergiás tüneteket okozó allergén anyagra való érzékenységet tudjuk kimutatni.

 

Allergiás tünetek csökkentése

soft laser,lágy lézer,allergia
Soft lézeres kezelés allergia tünetei enyhítésére

Allergiás betegeink tüneteit rendelőnkben soft lézeres kezelésekkel és akupunktúrás kezelésekkel  tudjuk csillapítani. Dr. Árvai Éva több alkalmas kúrái segítségével, már számtalan elégedett betegünk ajánlotta a soft lézeres kezelést, mely elsősorban gyermekek számára kiváló alternatíva. A soft lézer segítségével helyettesíthető a gyermekek kezelésénél az akupunktúrás tűk használata. Így az ősi kínai gyógyászatban jól ismert akupunktúrás pontok lézeres stimulálásának köszönhetően kiváló eredményeket lehet elérni.

allergia_vizsgalat

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika