Belgyógyászat

Belgyógyászatra bejelentkezés: +36 1 467 5030

Dr. Jankelovics Éva

A belgyógyászat az emberi szervezet gyógyításával foglalkozik. A belgyógyászat körébe olyan betegségek taroznak, melyeket gyógyszeresen lehet kezelni. Számos szakterületre bomlott: kardiológia, gasztroenterológia, endokrinológia.

Az alábbi panaszokkal érdemes belgyógyászhoz fordulni:

  • bizonytalan tünetek
  • hasi fájdalom
  • mellkasi fájdalom
  • fejfájás
  • szédülés

A belgyógyász először kikérdezi a beteget, majd fizikális vizsgálatot végez, egyéb labor vagy röntgen vizsgálatot rendelhet, egyéb speciális szakorvosi vizsgálatra küldhet.

Magánklinikánkon lehetőség van laborvizsgálatokra illetve egyéb szakorvosi vizsgálatokra is. Rendelőnk előtt ingyenes parkolási lehetőség a pácienseink számára.

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika