Kis Gábor

Title:

Description:


Kis Gábor

1978-ban születtem, anyai ágon orvoscsaládból származom. Nagyapám vidéki háziorvos volt, a házunkban kialakított rendelőjében töltöttem a gyerekkoromat, így később a segítő hivatás választása természetes döntés volt számomra. Egyetemi tanulmányaimat rövid esztétikai és filozófiai képzés után pszichológia szakon a Károli Gáspár Református Egyetemen végeztem, itt is szereztem meg a diplomámat klinikai pszichológiai szakirányon. Egyetemistaként kezdtem az első szakmai munkámat, a mára már bezárt Róbert Károly gyermek-krízisszállón. Ekkor még diploma híján nevelői státuszban dolgoztam, de az ott töltött évek alatt, az ott kliensként megfordult gyermekektől tanultam meg a hivatásom talán legértékesebb gyakorlati alapjait (ezért a mai napig hálás vagyok nekik!). A diploma megszerzése után az egyetem intézetvezetőjének felkérése alapján maradtam a pszichológia szakon óraadó előadóként, emellett a Vasvári Pál Gyermekotthonban kezdtem dolgozni. Nyaranta öt éven keresztül dolgoztam a Sziget Fesztivál (és társfesztiváljai) egészségügyi csapatában, itt a pszichológiai részleget vezettem, illetve terepen végeztünk kríziskezelést. A Beszédjavító Intézetben olyan gyermekekkel foglalkoztam, akiknek kommunikációs nehézségeik voltak, s olyan képzéseket végeztem el, amelyek segítettek a dadogó, illetve szelektív mutista gyermekek kezelésében. 2013-tól dolgozom magánpraxisban, illetve egy nemzetközi magániskola pszichológusa lettem, ahol 4 és 18 év közötti gyermekek tartoztak hozzám.

Category
gyermekpszichológus


Minden vélemény számít

Az email cím nem kerül publikálásra. A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..


Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kövess minket a Facebookon!

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika