Dr. Simon Nóra

Title:

Description:


Dr. Simon Nóra

Bejelentkezés a +36-1-467-5030 -as telefonszámon minden nap 7:45-20:00 között lehetséges!

1983        SOTE   ÁOK  Diploma

1987        Fül-orr-gégészet szakvizsga

1991        Hagyományos kínai orvoslás vizsga

2003        Audiológia szakvizsga

 

1983-1994 között a Szent Imre Kórházban dolgoztam. Majd 7 éven keresztül orvos látogatóként tevékenykedtem. 2001-től ismét a szakmában dolgozom.

2012 óta a budapesti munkahelyeim mellett rész állásban Németországban  egy magánpraxisban rendelek. A  magyarországi szakrendelői ill. magánklinikai munkámhoz a kórházi hátteret a Szent Imre Kórház Fül-orr-gégészeti osztálya biztosítja, ahol a betegeimet megoperálhatom.

Category
fül-orr-gégészet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..


Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika