Dr. Modok János

Title:

Description:


Dr. Modok János

Üdvözlöm az Ezüstfény Magánklinika oldalán, Dr. Modok János vagyok.

Az orvosi egyetemen végzett tanulmányaim befejezése után fül-orr-gégészként kezdtem el tevékenykedni, végül 2012 áprilisában a Szegedi Orvostudományi Egyetem keretein belül fül-orr-gégészetből szakvizsgáztam.

Tevékenységem során az élet első percétől az öregkorig előforduló problémákkal találkoztam már, de legtöbbször a gyermekkorban előforduló betegségek ragadták meg figyelmemet.

Gyakorló szülőként nem csak a szakkönyvekből tájékozódom, saját tapasztalatból is tudom, milyen nehéz olykor egy-egy döntés meghozatala.

A döntésben mindenképp segít a tájékozódás, hiszen attól félünk a legjobban, amit nem ismerünk.

Mint oktatóim gyakran emlegették: „Ez egy bonyolult szakma, mert a beteg füldugulás miatt fordul hozzánk, belenézünk a torkába és kivesszük az orrmandulát”.

Természetesen ez csak egy durva példa, de nagyon jól jellemzi az összefüggéseket.

Munkám során mindig is igyekeztem elsősorban orvos maradni és csak másodsorban fül-orr-gégész lenni, ezért is keresem a tünetek mögött a probléma forrását, hiszen szervezetünk egy működő egységet alkot és nem szabad csak részletekben gondolkodni.

Category
fül-orr-gégészet


Minden vélemény számít

Az email cím nem kerül publikálásra. A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..


Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kövess minket a Facebookon!

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika