Dr. Heringh Zsanett

Title:

Description:


Dr. Heringh Zsanett

Bejelentkezés a +36-1-467-5030 -as telefonszámon minden nap 7:45-20:00 között lehetséges!

1977. október 4.-én születtem Nyíregyházán.

Gimnáziumi tanulmányaimat a nyíregyházi Zrínyi Ilona Gimnáziumban végeztem, ahol kitűnő eredménnyel érettségiztem.
1996-ban felvételt nyertem a Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi karára.
2002-ben kaptam meg általános orvosi diplomámat summa cum laude minősítéssel.
2007-ben belgyógyászatból, 2009-ben gasztroenterológiából szakvizsgáztam, mindkettőt kiválóan megfelelt eredménnyel.
Gyógyító munkámat a nyíregyházi Jósa András Oktató Kórház II. Belgyógyászatán kezdtem 2002 októberében. Itt szereztem meg mindkét szakképesítésemet, és óriási gyakorlati tapasztalatra tettem szert az ott töltött kilenc év alatt.
2011-től bezárásáig a Telki Magánkórházban dolgoztam gasztroenterológus főorvosként.
Jelenleg a Szent Ferenc Egészségügyi Központban és a Róbert Rendelőben szakrendelek. A Szent Ferenc Egészségügyi Központban végzek endoscopos vizsgálatokat kivizsgálás keretében és szűrés céljából, ahol szükség esetén a fellelt jóindulatú polypok eltávolítását is el tudjuk végezni.

Napjainkban a felnőtt lakosság 60%-ának vannak emésztőrendszeri panaszai, melyek hátterében a környezeti változás, a helytelen táplálkozás, a mozgásszegény életmód és a mindennapi stressz áll.

Egész munkám során elsődleges célom és szívügyem a megelőzés volt, ezért különös figyelmet szentelek a primer prevenciónak, mely mind életmód terápiát, mind szűrő jellegű endoscopos vizsgálatokat magában foglal a megfelelő rizikó csoportok szerint.

Category
gasztroenterológus


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..


Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika