Dr. Berentei Zsolt

Title:

Description:


Dr. Berentei Zsolt

Radiológus szakorvos, adjunktus

 

Az Országos Idegtudományi Intézet orvosaként magánrendelőnkben is fogadom kedves pácienseimet.

Orvosi diplomát 1993-ban a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen kaptam. Ezt követően Kútvölgyi kórház Radiológiai osztályán szereztem általános radiológiai ismereteket, majd az Országos Traumatológiai Intézetben dolgoztam.

Radiológiai szakvizsgát tettem 1999-ben. 2001 óta az OITI angiographias laboratóriumában dolgozom. 2008-ban neuroradiológiai szakvizsgát tettem.

Kiemelt szakterületeim az agyi és gerincvelői idegrendszer betegségeinek, valamint a nyaki érszűkületek gyógyítása, valamint az akut stroke therápiában való műtéti részvétel. Ezek mellett a gerinc fájdalmas betegségeinek, csontritkulás vagy daganat okozta csigolyatörések nyitott műtét nélküli minimális invazív kezelése.

Category
radiológus


Minden vélemény számít

Az email cím nem kerül publikálásra. A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


ezustfeny-fav-3

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kövess minket a Facebookon!

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika