Dr. Pataki Zsolt fül-orr-gégész magánrendelése

Ezüstfény Magánklinika

Cím : 1106 Budapest Pesti Gábor utca 26.
  Kapcsolat : +36-30-884-1904

Orvos

Dr. Pataki Zsolt

Bejelentkezés

A fül-orr-gégészet látszólag szűk területe az orvostudománynak, azonban valójában sok olyan betegséggel találkozunk, amely esetében több szervet érintő probléma húzódik meg egy fülészeti tünet hátterében. A páciensek kivizsgálásakor, kezelésekor a betegséget és beteget gyógyítom, nem csak a tüneteket kezelem. Betegeimben nem csak a kezelendő kórképet, hanem a kiszolgáltatott embert is látom. Igyekszem empatikusan és közvetlenül bánni velük. Szerintem a betegség nem korlátozódik kizárólag a fej-nyak régióra, komplex szemléletre van szükség: amennyiben kell, a határterületi társszakmákat is bevonom a gyógyításba.

-felső légúti fertőzések, orrmelléküreg gyulladások, a középfül megbetegedéseinek diagnosztikája, kezelése felnőtt és gyermek betegek körében

-fülzúgás, szédülés, különféle típusú halláscsökkenés kivizsgálása, kezelése

-fül-orr-gégészeti góckutatás

-fej-nyak régióinak onkológiai szűrővizsgálata

-fül-orr-gégészeti operációk indikálása, műtéti kivizsgálás koordinálása, műtétek megszervezése kórházi háttérrel

-gyermek- és felnőtt- fül-orr-gégészet

dr-modok-janos-ful-orr-gegesz-maganrendeles
Dr. Modok János

Munkám során mindig is igyekeztem elsősorban orvos maradni és csak másodsorban fül-orr-gégész lenni ezért is keresem a tünetek mögött a probléma forrását, hiszen szervezetünk egy működő egységet alkot és nem szabad csak részletekben gondolkodni.